Prohledat tento blog

neděle 26. dubna 2015

Urban Decay - Naked on the run a Naked skin



Ahoj všem!

Jak už všichni víte, tak do českých Sephor přišla během dubna dlouho očekávaná značka URBAN DECAY, která se dala objednat pouze ze zahraničí. Od teď můžeme tuto značku okukovat již v Pražských Sephorách, za což jsem velmi vděčná :-).


A to bych nebyla já, kdybych si od této značky něco nepořídila :-).

Na první pohled moje srdce zatoužilo po úžasné paletce NAKED ON THE RUN, která je naprosto dokonalá a po sypkém pudru NAKED SKIN. Chtěla jsem ještě pár věcí, ale bohužel byly rychle vyprodané :-(. Aspoň se mám na co těšit při příští návštěvě :-).


Paletka NAKED ON THE RUN je taková cestovní paletka se vším všudy. Obsahuje totiž bronzer, tvářenku, rozjasňovač, 5 očních stínů, mini balení tužky na oči 24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL, mini balení řasenky PERVERSION a plné balení lesku na rty LIPGLOSS. No nenadchlo Vás už jenom toto? Mě tedy ano a jsem ráda, že jsem si právě tuto paletku pořídila. 





A teď přejdu rovnou k jednotlivým produktům. Paletku jsem již nějakou chvíli používala, tak se nedivte, že vidíte na fotkách, že je už trochu použitá. Chtěla jsem Vám totiž objektivně sdělit své dojmy :-).


Přímo nadšená jsem z tužky na oči, která je naprosto božská. V paletce je sice pouze mini balení, ale už teď si chci pořídit těchto tužek více. V paletce najdete tužku na oči 24/7 glide-on eye pencil (crayon contour des yeux longue tenue) v tmavě hnědé barvě s jemným shimmerem. Tato tužka se mi vůbec neobtiskávala na víčku ani na spodní lince, jako se mi stává u spoustu jiných tužek. Poslední dobou mi často slzí oči, ale u této tužky se mi nestalo, že by se mi rozmazávala pod očima, spíše se tak nějak plynule ztrácela. Tuto tužku můžu jenom vřele doporučit :-).




V paletce byla dále známá řasenka Perversion (bigger, blacker, badder). Řasenka je v mini balení a mě takto úplně stačí, jelikož si maluji pouze spodní řasy. Vrchní řasy si chodím doplňovat ke kosmetičce, tudíž řasenky moc nevyužiji. I když řasenku používám jenom na spodní řasy, tak ji mohu i tak doporučit. Řasenka se mi neobtiskává, nanáší se dobře, pěkně drží, nedrolí se, má pěkný velký kartáček a není ani mokrá ani vysušená. Je prostě taková akorát. :-)



Dále zde byl lesk na rty Naked Urban Decay Lipgloss v takové tmavší nude barvě. Lesky moc nemusím a nepoužívám je, ale tento mi vůbec nevadí. Nelepí, nemá žádnou chuť, pěkně se leskne a mě dělá na rtech takový zajímavý efekt, jakoby větrový nebo mentolový. Jinak jedná se pouze o lesk, takže nečekejte žádnou dlouhou výdrž. Nicméně já jsem s ním spokojená :-).




V paletce je 5 celkem neutrálních stínů DIVE (krásná nude-růžová se shimmerem), FIX (světle matná hnědá barva super na blendění do záhybu oka), RESIST (taková tmavě hnědo-fialová se shimmerem), DARE (tmavě matná hnědá do vhodná do koutka oka) a STUN (taková hnědo zlatá, která je super na pohyblivé víčko). Stíny jsou super, krásně drží, neslévají se a vydrží dlouho, Po použití báze samozřejmě vydrží déle, Některé stíny ale malino práší, což je u matných stínů normální,



A nakonec byl v paletce ještě krásný hnědý bronzer, ze kterého jsem přímo nadšená. Vůbec nepráší, stačí ho málo, krásně konturuje a je sním radost pracovat :-). Také je v paletce nádherná růžovoučká tvářenka, která je prostě top. Také vůbec nepráší, krásně se nanáší, stačí ji opravdu malinko a líčka jsou krásně přirozený. A poslední byl v paletce rozjasňovač, který má takovou jemnou šampaň barvu s trochou shimmeru. Trochu práší, ale nanáší se dobře, stačí ho málo a udělá pěkný efekt, který není přehnaný.



Sypký pudr NAKED SKIN (ultra definition loose finishing powder) s efektem nahého líčení je celkem v 5 odstínech. Já jsem si vybrala NAKED MEDIUM LIGHT. Pudr je krásně jemný, dělá naprosto úžasný finish, krásně voní, nepráší, dobře se nanáší, na pokožce je sametový, krásně matuje a já jsem z něj naprosto nadšená. Hodně pudrů mě vysušuje a dělají mi nepěkné šupinky na sušších místech, ale s tímto pudrem se mi toto vůbec nestává. Tento pudr můžu doporučit na 100 %. 





Ještě ohledně cen. Paletka Naked on the run byla v plné ceně za 1 380 Kč a pudr za 990 Kč. Já jsem využila slevy 20 %, kterou nám zajistila skvělá Iri bonnyandbondgirl. Celkově mě tedy paletka vyšla na skvělých 1 104 Kč a pudr na 792 Kč, což je naprostá bomba. :-)



Pokud nevíte co si od této značky pořídit, tak vřele doporučuji právě tuto paletku, protože si můžete vyzkoušet jak jejich slavné stíny na oči, tak jejich úžasné tužky na oči, řasenku, lesk i tvářenku a bronzer. Také určitě doporučuji sypký pudr Naked skin a také bázy pod oční stíny, kterou měli bohužel vyprodanou, ale zkusila jsem ji aspoň ve vzorečku a příště si pro ní určitě zajdu. :-)



Máte již zkušenost s touto značkou? Co od této značky vlastníte a co Vás přímo nadchlo? Podělte se s námi o Vaše zkušenosti. :-)







pondělí 13. dubna 2015

Boty Mel


Ahoj všem!

Včera jsem Vám představila voňavé plastové botičky značky Melissa. Dnes bych Vám chtěla představit slíbenou značku bot Mel, která je mladší sestřičkou právě již zmíněné značky Melissa.


Boty Mel jsou mladší sestřičkou již zmiňované značky bot Melissa, proto také oficiální název  této řady je "Mel by Melissa". Každá bota Mel má také na své podrážce větu "Dreamed by Melissa" (vysněno Melissou). Prvním impulsem k vytvoření této levnější značky Mel bylo časté napodobování značky Melissa. Proto Melissa vytvořila tuto levnější řadu plastových bot. Tím tak Melissa obsáhne i levnější eshopy a obchody. Zajímavé ale je, že je zakázáno prodávat zároveň obě značky na jednom prodejním místě. Mel je ekologická a recyklovatelná značka. Boty jsou stejně jako Melissy vyrobené ze speciálního materiálu Melflex, který se nádherně přizpůsobí tvaru nohy.


Vybrat si můžete z velikého výběru krásných balerínek, ale i sandálků a pantoflí. Já jsem si vybrala nádherné černé balerínky Mel Pop VIII black/beige s krásnou velikou béžovou kytkou kamélie. Nad kotníkem je zlatý znak srdíčka, které je pro tuto značku už typické. Ve vnitřku boty je ještě umístěné logo značky. Botičky jsou na nohou velmi příjemné a perfektně sedí, díky jejich přizpůsobivému materiálu. Musíte si ale vybrat správnou velikost, jinak se může stát, že Vám boty nesednou tak jako mě a budou Vás dřít. To se může stát i u větší velikosti. Ještě ohledně ceny. Tato značka je jak už jsem řekla levnější než Melissy a to cca o půlku. Tyto boty mě vyšly na cca 900 Kč.





Boty jsem si objednala na eshopu boty-mel.cz. Eshop boty poslal velmi rychle a vše proběhlo v pořádku. Kvůli špatnému výběru velikosti jsem boty ale musela vrátit. Bohužel neměli moji velikost, což ale není chyba eshopu. Eshop mě ihned informoval o vrácení zboží, s tím že mi budou na účet vráceny peníze do 14 dnů. Pokud se rozmýšlíte ohledně koupi těchto bot, tak tento eshop vřele doporučuji.


Jelikož jsem tyto boty moc a moc chtěla, tak jsem si svoji velikost objednala přes jiný eshop a to přes Zoot.cz/mel. Tento eshop mě velmi mile překvapil, jak ochotou, milou a rychlou komunikací, tak i akcí s dopravou zdarma. Jinak tento obchod má dopravu zdarma nad 1 000 Kč. Komunikace s obchodem byla velmi rychlá, příjemná a vše probíhalo v pořádku. Obchod tak mohu určitě velmi ráda doporučit. :-)


Jak se Vám tyto boty líbí a jak Vám vyhovují? Podělte se s námi o Vaše dojmy.

Mějte se krásně :-)



Boty Melissa


Ahoj všem!


Dnes Vám chci ukázat ty nejvoňavější botičky co znám. Jedná se o značku Melissa. Na istagramu jste si již mohli všimnout, že jsem se do těchto botiček přímo zamilovala. Musím se přiznat, že jsem po této značce pokukovala už delší dobu, ale až teď jsem se rozhodla, že si je konečně pořídím.


Voňavé boty Mělissa pochází z Brazílie a jsou vyrobeny ze speciálního ohebného materiálu Melflex, který má Melissa patentovaný, a který je zároveň vodotěsný, což určitě oceníte právě v deštivých dnech. Materiál obsahuje hypoalergenní a zdravotně nezávadné recyklovatelné složky. Díky materiálu se boty lehce vytvarují podle Vaší nohy a tím Vám poskytnou dokonalý komfort. Boty tak nebudete chtít z nohou vůbec sundat. Botičky mají velice krásnou a výraznou bonbónovou vůni, která je na Meliskách již legendární. Tato vůně je do materiálu míchaná už při výrobě, a proto boty nepřestanou vonět ani po delší době.


Vybrat si můžete z velikého výběru balerínek, ale i sandálků a pantoflí. Já jsem si vybrala nádherné zlatavě růžové balerínky Ultragirl Sweet Pink s velikou mašlí na špičce. Na špičce je také malá dírka na palec a pod patou je zvýšená podrážka. Nad kotníkem je zlatý znak M jako Melissa, který je pro tuto značku už typický. Botičky jsou na nohou velmi příjemné a měkoučké jako bačkůrky.




Boty Melissa jsem zakoupila na eshopu Differentfashion, kde můžete zakoupit i zboží jiné značky, např. Desigual, Disaster, Scotch & Soda a jiné.



Voňavý balíček mi přišel hned druhý den. Jako pozornost bylo v balíčku lízátko, za což obchodu děkuji. Každá pozornost od eshopu velmi potěší. Komunikace s eshopem byla dobrá, proto Vám eshop můžu vřele doporučit.



Příště Vám ukážu plastové botičky značky Mel, které jsem si také zamilovala a už teď se těším na jaro. :-)




Jak se Vám tyto botky líbí? Máte nějaké Melissky? Podělte se s námi o Vaše poznatky, jak jste s botičkami spokojení. :-)

Mějte se krásně :-)


úterý 7. dubna 2015

Plastová kabelka O bag


Ahoj všem!


Poslední dobou celkem dost vidím na instagramu, internetu a jiných sociálních sítích plastové kabelky a boty, Ani já jsem tomu neodolala a pořídila si hned tři kousky :-)

Jako první bych Vám chtěla představit kabelku značky O bag. 


Kabelky O bag jsou vyrobeny z lehounkého plastu EVA, jsou ohebné, odolné a omyvatelné, takže se snadno udržují a vypadají tak jako nové i při dlouhodobém nošení. Vzhled má na svědomí designér Emanuele Magenta, který vytvořil přímo dokonalou kabelku. Proč dokonalou? Protože si dle svých představ můžete díky hravým variacím držadel, vnitřních tašek a dvaceti barevných odstínů vytvořit kabelku svých snů. Co víc si můžete přát.




Můžete si koupit buď již hotovou sestavenou kabelku nebo si ji můžete nakombinovat dle svých představ. Můžete si vybrat jakoukoliv barvu těla kabelky (jejich opravdu velké množství), koženkové, kožené nebo provazové držadla dle Vašeho výběru a i vnitřní tašku. Tašku i držadla můžete libovolně kombinovat, jelikož se dají odšroubovat, Tudíž můžete mít více těl a ostatní jenom přendavat nebo držadla měnit dle nálady a situace. Tašku můžete také v zimě doplnit kožešinkou.


Já jsem si kabelku sestavila, protože jsem chtěla mít tašku hlavně podle sebe a také originální. Nakonec jsem zvolila O bag mini, protože mě velký kabelky moc nesluší. Tělo jsem si vybrala v barvě Volcano, jako držadla jsem zvolila dlouhé černé provazy a k tomu ještě vnitřní černou tašku, abych měla vše v bezpečí a nic se neztratilo. 



Pokud jste o této značce ještě neslyšeli, tak se můžete podívat na stránky Obag cz, kde si můžete o značce přečíst více.

Kabelka O bag se dá kombinovat opravdu s čímkoliv a je velmi praktická, pohodlná a asi zatím nejlepší co jsem kdy měla. Pokud nad ní stále váháte, tak už nemusíte, protože za koupi rozhodně stojí. :-)





Příště Vám ukážu voňavé plastové boty značky Melissa a Mel.



Jak se Vám tato taška líbí? Mýte již nějakou doma nebo se teprve chystáte na nákup? Budu ráda když se podělíte o Vaše zkušenosti. :-)

Mějte se krásně :-)