Prohledat tento blog

neděle 21. června 2015

Event Clinique PopMánie aneb "byla to opravdu bomba!"


Ahoj Všem! :-)


Dnes se s Vámi chci podělit o super zážitek ze čtvrteční Event Clinique PopMánie, která se konala 18.06.2015 v Praze v Palladiu od 13.00 do 19.00 hodin. A české zastoupení Clinique pozvalo na tuto super letní akci nazvanou PopMánie mimo blogerky a jiné slečny i mojí maličkost a to jako poděkování za naší přízeň. Z tohoto pozvání jsem byla nadšená jako blecha, takže jsem si v práci domluvila menší volno a vyrazila na výlet. :-)


Vstupenkou na tuto akci byly nalíčené rty jakoukoli popinkou, která v této super akci hrála hlavní roli. Já jsem zvolila Grape Pop, protože je prostě úžasná. :-) Pokud někdo ještě popinku nevlastnil, tak se mohl nechat nalíčit přímo v Clinique od holek.


V Clinique byly holky strašně milý, hodný, ochotný, usměvavý a naprosto úžasný. Hned jsem se tam cítila lip. A i když mě strašně bolela hlava, tak jsem si to mooooc užila. :-) Nakonec se holky nechaly i vyfotit. :-)


Holky mi všechno také ochotně ukázaly, pomohli mi s výběrem a pořád mi dolévaly šampaňské s jahodou, které bylo výborné. Bylo zde i mnoho občerstvení, které bylo krásně nachystané, naaranžované a také výborné. Musím říct, že se to holkám moc povedlo. :-) Na akci jsem také viděla pár holek jako, Tetu z Prahy, Sobi, Pavlínku a jiné, ale jak mě bolela hlava a uvnitř bylo tolik lidí a frmol, tak jsem se s nimi nestihla dát ani do řečí. Nakonec jsem se ale stačila pozdravit s Myblondworld a s Beautykoktejl. Holkám tímto moc děkuji za pokec a za milé seznámení. :-)


Holky tam něco zkoumají. :-)


Tady jsem si vybírala paletku stínů....a nakonec taky jednu vybrala. :-)


Vidíte tu nádheru? Kdo by odolal. :-)


Celý obchod byl krásný, vše bylo přehledné a všechno jsem chtěla. :-)



Taky jsme se popinkami podepisovaly na CliniquePop stěnu. :-*


Já jsem použila rtěnku Punch Pop, která je božská.


A jako dárek za nákup za účast jsme si mohli vybrat buď jakoukoliv Clinique Pop nebo tvářenku Cheek Pop zdarma. :-) Ale ostatní klienti také nepřišli zkrátka, protože dárek mohli také dostat a to za nákup nad 900 Kč. A jelikož jsem nemohla odejít pouze s jednou věcí, tak jsem si udělala mini nákup. :-) Na vyzkoušení jsem si vzala startovací kit 3-kroky typ 2 pro suchou až smíšenou pleť. Cena 700 Kč. Pro co jsem si ale hlavně šla, byla paletka 8 stínů. Nakonec jsem si vybrala krásnou paletku hnědých stínů Wear Everywhere Nudes. Cena 1 250 Kč. A jako dárek jsem si vybrala krásnou tvářenku Cheek Pop v odstínu 14 Heather Pop. Cena této tvářenky je nyní v Clinique 750 Kč. :-)



Stíny jsou krásný a nádherně pigmentovaný. Určitě ještě udělám samostatný článek o mém nákupu z Clinique. :-)


No a na závěr tato akce byla opravdu bomba, a to doslova. Zrovna když jsem vycházela z obchodu Clinique, tak začali hlásit, že všichni musejí opustit budovu, kde byla nahlášena bomba, Všichni se tak shlukli před obchoďákem a čekali co se bude dít. Po nějaké chvíli ohlásili, že se musí opustit také prostor před Palladiem, který uzavřeli páskou. Nakonec přijeli další policejní auta a i pyrotechnici. Palladium bylo uzavřené až cca do půl 9 večer. :-( Upřímně nepochopím proč má toto někdo zapotřebí a jak někoho něco takového může vůbec napadnout. 


A jelikož se teda Palladium uzavřela, tak jsem se asi na čtvrt hodinky sešla se super děvčaty IriMiou a Lindou. Bylo to sice rychlé a krátké setkání, ale moc ráda jsem holky poznala. Byly přirozené, sami sebou, super a milé. :-) No a jelikož mi obchod zavřeli, tak jsem se ještě stavila na Smíchově v The Body Shop, kde jsem udělala malý nákup věcí v akci a pádila na Zličín k autu, kde už na mě netrpělivě čekal přítel. :-) A jelikož jsem se zpozdila asi o dvě hodinky, tak jsem letěla jak blázen, ale ještě jsem se stihla zastavit v Pandoře pro můj vysněný korálek Filigránová Galaxie, který jsem si z minulé návštěvy přímo zamilovala a musel být můj. :-)


V The Body Shop právě probíhají slevy, které jsem nemohla nechat bez povšimnutí. Čokoládový sprcháč, který naprosto úžasně voní mě vyšel na 99 Kč, set na 139 Kč a naprosto dokonale voňavý banánový kondicionér na 169 Kč, ale při koupi 3 kusů platíte pouze 2. :-)


A v Pandoře jsem si vybrala tento nádherný korálek. Cena 1 190 Kč.





Kdo byl také na této akci a jak se Vám líbila? Případně co jste si pořídili. :-) Doufám, že se Vám článek líbil. :-)

Přeji všem krásný zbytek dne!


úterý 16. června 2015

Giveaway...něco se chystá :-)


Ahoj Všem!


Už jste určitě zaregistrovali, že jsem v květnu vyhlásila na mém Instagramu svojí první narozeninovou Giveaway. A jelikož bych řekla, že byla GAdocela úspěšná, tak jsem se rozhodla pro Vás uspořádat soutěž novou. :-) Takže bedlivě sledujte můj blog i Instagram. Ještě uvidím kde bude soutěž probíhat, ale možná tady i na IG, tak se těšte. Brzy vše odtajním. :-) A mezitím než nashromáždím všechny dárky, které chci do soutěže věnovat a než vše zveřejním, se můžete kochat minulým balíčkem, který jedna z Vás na IG vyhrála. :-)


Touto fotkou jsem GA započala. Nejednalo se ale o dané produkty, které nakonec v soutěži byly. Chtěla jsem totiž udělat překvapení a chvíli napětí a to se mi myslím povedlo. :-) Soutěžících jsem se pod touto fotkou ptala co by se jim líbilo vyhrát a odpovědi byly velmi zajímavé.


A tady už jsem začala v den mých narozenin odtajňovat v průběhu večera výhru. :-)








A tady už je celá výhra pohromadě. :-)


Sepisování jmen účastníků bylo docela dlouhé. :-)



Ale nakonec se povedlo. :-)


A výherce byl vylosován. :-)



Tak co? Líbila se Vám soutěž? Pokud ano, tak určitě sledujte blog a IG a bedlivě vyčkávejte. :-) A určitě se se mnou můžete podělit o to, c by jste rády vyhrály. Produkt, značka atd...

Krásný večer všem.




L´oréal Brow Artist Genius Kit a Color Riche stíny

Ahoj Všem!


Mám tady pár nových věciček od L´oréalu, které se ke mě dostaly a které jsem s radostí vyzkoušela. Ze setu na obočí jsem přímo nadšená. :-) Níže se dočtete co na produkty říkám. :-)


Asi během května přišel L´oréal do drogerií s novým produktem na obočí, což jste si asi všimli. Jedná se o Brow Artist Genius Kit. Koupit ho můžete ve dvou odstínech, Light To Medium a Medium To Dark, což mám já, protože mám obočí tmavší. Tuto sadu jsem dostala k narozeninám od svých kolegů v práci, za což jim velice děkuji, protože mi udělali velikou radost. :-) Sama jsem si sadu chtěla koupit a to v drogerii DM, kde ji můžete koupit za nějakých 249 Kč. Set má skvělé otvírání, nemusíte se do balení dobývat jako u jiných, ale stačí jenom zmáčknout spodní část otvírání a krabička se lehce otevře sama. Balení obsahuje barevný vosk, jeden stín, štěteček s kartáčkem a malou pinzetu. Nejdřív používám vosk, kterým si definuji linii obočí, pak obočí vybarvím stínem a nakonec ho pročešu kartáčkem, Já stíny nanáším svým milovaným štětcem od Zoevy a to štětcem 322/Brown Line, který je naprosto dokonalý, takže štěteček v sadě nevyužiji, ale na cesty je dostačující. Co mi ale vyhovuje, tak je kartáček, který je super a také pinzeta, se kterou se dobře pracuje. Celkově se tento produkt velice povedl a jsem s ním spokojená. Doporučuji vyzkoušet. :-)










V DM drogerii zrovna taky probíhala akce právě na značku L´oréal a to taková, že když si nakoupil za určitou hodnotu (tuším že to bylo asi 299 Kč), tak jsi na příští nákup dostal kupón s 50 % slevou na produkty značky L´oréal. A to jsem musela využít. Jelikož jsem ale nevěděla co vzít a zrovna jsem ani nic nepotřebovala, tak jsem sáhla po jejich stínech Color Riche L´ombre Pure. Nakonec jsem si odnesla stín Nude 201, který je napohled nádherný. Je to taková zlato-růžová barva. Stíny normálně stojí asi cca 240 Kč a výběr stínů mají opravdu hodně. Stíny jsou slisované, takže si dávejte pozor, aby jste si je štětcem nerozdrobily. Pigmentace je nádherná, ale jenom když přejedete prstem. Na štětec se stíny nanáší už hůře a hlavně štětcem nenanesete takovou sílu jako prstem. Na ruce vidíte úplně nádhernou barvu, ale na očích není zas až tak výrazná, což je škoda. Čekala jsem od stínu lepší finish po nanesení štětcem, ale za 120 Kč (měla jsem tu 50 % slevu) no nekup to. Každopádně mě stíny zas až tak nenadchly a za plnou cenu bych si je asi nepořídia. 









Máte od L´oréalu tyto produkty? A jak jste s nimi spokojeni? Pokud máte jiné odstíny stínů, tak mi napište jaké a jak Vám vyhovují. :-)


Přeji hezký večer.