Prohledat tento blog

sobota 2. května 2015

Bobbi Brown - Mini Must Haves Kit

Ahoj všem!


Dnes bych Vám chtěla ukázat novinku od Bobbi Browna, tzv. Mini Must Haves Kit, který se skládá z 6 nejprodávanějších produktů v mini verzi od této značky. Tato sada je skvělá pro ty, kteří ještě tuto značku neznají a rádi by ji vyzkoušeli nebo na cesty.


Jelikož nejsem z Prahy, tak mi taštičku poslali přímo ze Smíchovské prodejny Bobbi Brown, kde ji pouze zde můžete zakoupit. Tímto bych chtěla moc poděkovat za zaslání Bobbi Brown týmu CZ. Cena setu byla pro první zákazníky za 890 Kč, poté za 980 Kč, ale pozor taštiček je pouze omezený počet. Pokud nejste z Prahy a rádi by jste si set pořídili, tak můžete zkusit napsat na e-mail smichov@cs.bobbibrown.com a slušně je poprosit o zaslání.


Set přišel v krásné černé krabičce poseté ze předu a ze stran tvářenkami Pot Rouge, které najdete právě v balíčku a na zadní straně krabičky jsou pak vy zobrazeny úplně všechny produkty.



V Mini Must Haves Kitu najdete jak už jsem říkala 6 legendárních kousků v mini verzi od Bobbi Brown: BB Cream, Pot Rouge, stíny v tužce Long Wear Cream Shadow Stick, řasenku Smokey Aye Mascara, lesk Crsytal Lip Gloss a čistící olej Soothing Cleansing Oil. Set dále obsahuje krásnou černou taštičku, která má tři přihrádky a návod jak používat tento Mini Must Haves Kit. :-)


Začneme pěkně postupně. :-)

BB Cream SPF 35 (odstín Medium, 15 ml) v sobě spojuje zároveň péči a makeup, což je výhoda BB Cremu. Odstín je celkem tmavý, ale po rozmazání splyne s pokožkou. Každopádně v sadách je pouze tento odstín, takže pokud budete chtít koupit rovnou velké balení, tak určitě nejdřív vyzkoušejte, protože tento odstín určitě není pro bledulky.




Jako další je v sadě Pot Rouge (ostín Pale Pink, 1,7 g), což je multifunkční produkt, který můžete použít jako tvářenku nebo na rty. Je to krásná narůžovělá barva. Lze ji používat pouze prsty, takže nanášení je opravdu hračka. :-)




Na rty potom můžete nanést Crystal Lip Glosss (odstín čirý,7 ml). Tento lesk se snadno nanáší typickým zkoseným zobáčkem, Lesk je čirý, nelepí, dobře se roztírá, je bez příchutě, na rtech vypadá dobře a celkem dlouho vydrží.




Na oči pak můžete použít Long Wear Cream Shadows Stick (odstín Sand Dune), což jsou krémové oční stíny v tužce v krásně hnědé nude barvě. Stíny se dobře nanáší, roztírají a dobře drží. Tužku můžete použít buď jako stíny nebo podkladovou bázy.




V sadě samozřejmě nesmí chybět ani řasenka Smokey Eye Mascara (odstín černá, 3 ml). Řasenka má krásnou černou barvu a super kartáček. Řasy jsou po nanesení krásně tmavé, prodloužené, zahuštěné a vůbec se neobtiskávají. Tuto řasenku můžu vřele doporučit, protože je prostě skvělá. Teď patří mezi moje top řasenky. :-)



A celé líčení pak můžete jednoduše odlíčit olejem Soothing Cleaning Oil (30 ml). Tento gel obsahuje jak složky čistící, tak i odličovač makeupu, který lze použít i na odličování očí. Gel má spíše takovou tekutou texturu, dobře se roztírá, nemastí a krásně voní. :-)


Pokud jste doteď stále váhali jestli si pořídit produkty od Bobbi Brown, tak už neváhejte a objednejte si tento Mini Must Haves Kit, protože opravdu za tu cenu stojí za to. :-)


A jak jste na tom Vy se značkou Bobbi Brown, vlastníte nějaké produkty? Podělte se s námi. :-)


3 komentáře:

  1. Krásný setík, ale ušetřila jsem, pže je pro mě je téměř nepoužitelný, řasenku a olejový odličovač bych stoprocentně nevyužila, pže už 5tým rokem chodím na permanentní řasy Extreme Lash, takže řasenky nekupuji, a na umělé řasy se nesmí používat odličovače na olejové bázi, ale je to pohoda dávat si na oči jen stíny popř. linky a nemuset šmudlat tři vrstvy řaseny a následně je pečlivě oddělovat, pročesávat, jak jsem to dělávala dřív, to mi zabíralo nejvíce času z líčení. A pak jsou tady krémové produkty, které se mi moc líbí,vizuelně, (stíny i multifunkční tvářenka) ale nerada s nimi pracuji. Takže jsem ve finále usoudila, že tento setík nepotřebuji i když je krásný:))

    OdpovědětVymazat
  2. Ha,ha, v dalším příspěvku jsem se dočetla, že chodíš na řasy také, takže víš o čem mluvím. Přesně tak, používám malé vzorečkové řasenky na spodní řasy:))

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se z toho setu nejvíce líbí stíny na oči v tužce. Mají super barvu a já je používám jako podklad pod pudrové oční stíny, Dále se mi líbí i řasenka, kterou používám jenom na spodní řasy, protože mám jak píšeš níže také umělé řasy, které mi naprosto vyhovují. Tvářenka je také super, protože ji můžeš použít také jako barvu na rty a odličovač moc nepoužívám, ale co jsem ho zkoušela, tak je super, jen ne na to oční okolí pro nás.

    OdpovědětVymazat