Prohledat tento blog

úterý 26. května 2015

Clinique Pop Lip Colour + Primer a Cheek Pop aneb "cliniquevirus řádí už všude"

Ahoj Všem!


Je tady ještě někdo, kdo nevlastní ani jednu rtěnku Pop Lip Colour + Primer a tvářenky Cheek Pop od Clinique? Je? To snad není ani možné! Vás ještě nedostihl cliniquevirus? :-) Mě ano a proto Vám přináším info o těchto nádherných rtěnkách a tvářenkách. Já už se pomalu a jistě dostávám do cliniquegangu, takže Vám pár kousků můžu už teď ukázat. :-)


Rtěnka Pop Lip Colour + Primer obsahuje máslo z plodů palmy murumuru a bambucké máslo, které společně vytvářejí pružnou polymerovou směs, díky níž si rty skvěle uchovávají vlhkost. Tato vrstva působí jako báze a při nanášení rtěnky také umožňuje sametově hebké a hladké rozetření barvy. Rtěnky jsou testované na alergii a jsou 100 % neparfémované. Celkem je v prodeji 16 odstínů rtěnek.


Rtěnky můžete zakoupit za 590 Kč v obchodech Clinique, ale také už i v Sephoře nebo Marionnaud, kde jsou ceny o trochu vyšší. Právě v Marionnaud probíhá na tyto rtěnky sleva 20 %, takže neváhejte a běžte se na ně aspoň podívat. :-)




Já zatím vlastním pouze tři kousky v odstínech 10 Punch Pop02 Bare Pop a 14 Plum Pop, ale v pondělí se chystám do Prahy pro další. :-) A to pro 16 Grape Pop11 Wow Pop a 13 Love Pop. :-) 


10 Punch Pop jsem si zamilovala na první nanesení. Rtěnka má krásně sytou barvu s nádechem do fuchsiova a dobrou konzistenci. Nanáší se skvěle, lehce a bez jakýchkoliv potíží. Po nanesení máte pocit jakoby jste na rtech měli balzám, a že rtěnka dlouho nevydrží, ale opak je pravdou. Rtěnka na rtech drží dobře a pokud jíte větší jídlo nebo častěji pijete, tak se potom ztrácí rovnoměrně. Rtěnka mi ani vůbec nevysušuje rty, ba naopak je mám krásně hydratované. Za mě můžu jenom doporučit. :-)


02 Bare Pop je krásná nude barvička s jemným shimmerem. Konzistence, sytost i nanášení je stejné jako u předchozí rtěnky. Přijde mi ale, že na rtech vydrží o něco málo méně než Punch Pop. Nejspíš to bude tím, že se jedná o méně výraznou nude barvičku. Barva se mi ale moc líbí právě na každodenní běžné líčení do práce. :-)


14 Plum Pop je nejprodávanější Pop Lip rtěnkou. A ani se nedivím. Barva je to naprosto dokonalá. Je to taková přirozená tmavší barva Vašich rtů. Konzistence, sytost a nanášení je zase stejné jako u předchozích rtěnek. Pokud nevíte do jaké barvičky jít, tak touto to rozhodně nezkazíte. :-)


A právě proto že je rtěnka 14 Plum Pop nejprodávanější, tak jsem jednu věnovala do mé první narozeninové soutěže na Instagramu. Soutěž trvá do konce května, tak pokud chcete zkusit štěstí o tuto krasavici, tak se můžete ještě zapojit. :-)



A tady je celá výhra. :-)



Z tvářenek zatím vlastním pouze jednu, ale za to tu nejzajímavější. Jedná se o 15 Pansy Pop. Je to taková krásná jemná fialková barvička. Tvářenka vůbec nepráší, skoro vůbec neubývá a skvěle se nanáší. Nemusíte se bát, že po prvním nanesení budete mít tváře sytě fialové. Tvářenka je totiž jemňoučká a není přemrštěně pigmentovaná. Tím pádem se dá krásně navrstvit, dle Vaší potřeby a docílit tak požadované sytosti. Na obličeji je barva naprosto nádherná. Cena tvářenky je 850 Kč.



Rtěnka 10 Punch Pop a tvářenka 15 Pansy Pop v akci. 


A tady vidíte jak jsou produkty od Clinique naprosto fotogenické. 









Clinique mi poslal spoustu vzorečků na vyzkoušení. :-)





A co Vy? Vlastníte už nějakou Popinu a tvářenku z této kolekce? Pokud ano, do jaké jste se zamilovali, nebo jakou by jste si chtěli pořídit Podělte se s námi. :-)

Přeji pěkný večer i další dny.




5 komentářů:

  1. Irčo, super článek a krásné fotky. Z Instalace víš, že také patřím do Cliniquegangu a chytila jsem Cliniquevirus :-) Jen tvarenku ještě nemám ale možná někdy zajedu osahat :-) Dnes budu zkoušet Punch Pop :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíši automatické opravy na mobilu mi opravil Instagram na instalaci :-D

      Vymazat
    2. Díky za pochvalu, cením si toho. Jo Cliniquevirus dostihl uz skoro všechny :-) a punch chválil je totiž super. A tvarenku určitě aspon vyzkousej, jsou opravdu super :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, to je nejúžasnější článek, perfektně popsané naše milované Popinky, krásné fotky a věrohodné swatche.Já mám Pop lip zatím jen jednu Plumku, ale je jisté, že potřebuji další, mám v plánu ještě Punch a Love, ale teď jsi mě nahlodala i tou Bare, na nenápadné jemné denní líčení a na léto k opálení by se mi líbily i Grape a Fab. No nazdar, tolik jich potřebuji? A to jsem si nedávno pod vlivem Chanelviru koupila novou Chanel Rouge Coco v odstínu"Mademoiselle" po uvedení Urban Decay jednu krásku v odstínu "Turn on" při návštěvě Drážďan jsem neodolala značce, KIKO, kterou tady nemáme, konkrétně rtěnce Ultra Gklossy Stylo v sytě malinovém odstínu. A k tomu mám 5 ks mých nejoblíbenenějších MAC, ty jsou skoronové, a pak všechny ostatní co mám (moje sbírka je teď 30ks). V podstatě nestíhám rtěnky ani spotřebovávat, ale když jsou všechny tak božské. No prostě další další Popinky potřebuju a basta! Tvářenku zatím ještě nemám, ale určitě se na ně také podívám a osahám. Tvářenky mám zatím nejraději od MAC, Sephory a po jedné mám od Estee Lauder a Dior.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) děkuji :-) Punch je skvělá, Bare super na denní nošení a Grape a Love chci a chci taky :-) Mac mám zatím jednu, UD chci vytkoušet, Chanel taky a pro Kiko budu muset zajet do zahraničí :-( Máš pěknou sbírku :-) myslím, že se mi taky za chvíli pěkně rozroste :-)

      Vymazat