Prohledat tento blog

čtvrtek 27. srpna 2015

Brandnooz box srpen 2015


Ahoj Všem!


Tak jsem tady zase s článkem o brandnooz boxu, ale tentokrát za srpen 2015. Pokud by si chtěl někdo balíček objednat, tak můžete zde a to již od 249 Kč.

A teď už jdeme na vnitřek balíčku a podíváme se spolu co vše v něm přišlo. :-)


Brandnooz box je krásně zabalený jako vždy v této roztomilé zelené krabici. Vevnitř pak byly takové papírové provázky a leták s obsahem boxu.






Tak jako první jsem v boxu našla krabici Nestlé Fitness, které můžete od června 2015 zakoupit za 89,90 Kč. Jedná se o vylepšené cereálie s menším množství cukru, ale zároveň pořád se stejně skvělou chutí. Obsah je 350 g. Už teď se těším až budu mít zase ráno čas na snídaně. :-)


Jako další byla v boxu plechovka Prémiový ležák Bear beer. Jedná se o dánský ležák prémiové kvality, který slibuje čistý požitek chuti s kombinací silné chuti, se středním aroma chmele a plné zlatavé barvy. Pivo obsahuje 7,7 % alkoholu, má 0,5 l a můžete ho zakoupit od letošního roku za 36,90 Kč. 



V boxu byla ještě jedna lahvička a to s čistou ananasovou nefiltrovanou šťávou Pure Pineapple, která se vyrábí přímým lisováním z vysoce kvalitních plodů. Nápoj má 0,25 l  a můžete ho zakoupit za 27,90 Kč. Šťávu jsem akorát teď ochutnala a je fakt dobrá, takže určitě doporučuji vyzkoušet. :-)



 Hodně se těším až vyzkouším Megafyt ovocný čaj, který obsahuje 50 g a zakoupit ho můžete od letošního roku za 54 Kč. Tyto čaje jsou zajímavé tím, že je můžete použít jak zalitím studené vody, tak teplé vody. :-)



A sladkosti nemůžou chybět. V boxu byly rovnou tři: Lahodné bonbóny Pedro Veselí špuntíci, které mají 80 g a můžete je zakoupit od července 2015 za 13 Kč. Dále byly v boxu ještě Pedro pendreky s příchutí koly a pásky Tutti Frutti, které můžete zakoupit od června 2015 a to za 15 Kč každé, Obsah balení je 85 g. Bonbóny jsou opravdu lahodné a moc dobroučké, pásky ujdou a pendreky jsou dobré, i když nemám moc ráda kolovou příchuť.







K chuti pak přijdou křupavé, mírně slaní krekry Vest Mini rybky, které můžete koupit od ledna letošního roku za 16,90 Kč. Obsah je 75 g + 20 % gratis. Na tomhle se nedá nic zkazit. Zítra si je zítra dám pěkně večer u pivečka. :-)



Pokud rádi pečete, tak by se Vám určitě hodil puding Amylon Čokoláda višeň, který má netradiční dvojí příchuť a je z exklusivní Retro edice vydané k 100 letému výročí firmy Amylon. Obsah produktu je 40 g a zakoupit ho můžete od letoška za 5,90 Kč.



A nakonec v boxu ještě byly Vitana Omáčky Grunt, které jsou bez glutamátu a konzervačních látek. V obchodech najdete od července 2015 4 druhy: Svíčková, Kuře na paprice, Houbová a Rajská a to za 29,90 Kč. Já měla v boxu Svíčkovou a Kuře na paprice a určitě moc ráda vyzkouším. 




Jak se Vám líbil srpnový box? Využili by jste něco? Já určitě ano, i když byly v boxu spíš takové chuťovky. :-)


Přeji Všem krásný den.


1 komentář:

  1. Upřímně co se týká poslední otázky, nejsem cilovka tohohle boxiku:-).

    A k tematu - co mě osobně hodně překvapilo (a pobavilo), je, že oněch "30% méně cukru" ve zmiňovaných cerealiích je reálně pár gramů na celé balení.

    OdpovědětVymazat