Prohledat tento blog

sobota 29. srpna 2015

Co je v mé kabelce Elega by Dana M. (láska na první pohled)


Ahoj Všem!


Dnes bych Vám chtěla ukázat moji novou kabelku Elega by Dana M. Elega je česká firma z Třebechovic pod Orebem, která sahá až do druhé poloviny 19. století. V roce 2014 Elega založila novou značku Elega by Dana M,, která vznikla ze spolupráce s výbornou herečkou Danou Morávkovou. A právě z této kolekce jsem si jednu kabelku pořídila. A musím Vám říct, že to byla láska na první pohled. Vybrala jsem si zámkové psaníčko Elega by Dana M, v barvě Bambi, které je vyrobeno z hovězinové kůže v designu Saffiano. Kabelka má krásnou béžovou barvu doplněnou vepředu o bílou vsadku a černý pruh, na kterým je zlatý detail Elega by Dana M. Vzadu je také černý pruh, na který jsem si ale nechala ještě dodělat zlatou barvou moje iniciály: I. D. :-) Kabelka je zapínána na zip a vzadu má upevněná dvě poutka s odepínatelným popruhem, který je doplněný o zlatý řetízek. Vnitřek má krásnou červenou barvu, kde je jedna zipová a jedna otevřená kapsička. Rozměr kabelky je 27x20 x11cm. A i když se Vám kabelka může zdát na první pohled malá, tak vevnitř najdete opravdu spoustu místa. A jistě Vás zajímá i cena, která byla 2 600 Kč, což je dle mého názoru na koženou tašku ještě super cena. :-) Za přidání iniciálů si připlatíte 200 Kč (iniciály vypadají opravdu krásně a hlavně ozvláštní tašku, která je pak originální) a pošta stála 110 Kč. Jediný mínus co taška má je, že si nemůžete sami regulovat popruh, ale pokud jste stejně malí jako já, tak si můžete říct o bezplatné zkrácení popruhu. :-) Já osobně jsem z psaníčka strašně nadšená. Vlastně abych pravdu řekla, tak jsem spíš zamilovaná. A kdo ještě váhal, tak teď už nemusí, protože je nádherná, roztomilá, skvostná, no prostě dokonalá. Sami teď uvidíte. :-)









A teď už Vám ukážu co vlastně teď v této kabelce nosím. :-) Nikdy mi v tašce nesmí chybět peněženka (teď používám Guess, která by ale chtěla chudinka už vyměnit), ve které mám všechny svoje doklady a hlavně peníze, které jsou opravdu potřeba, zvlášť když jdete okolo nějakého obchodu. :-) Dále mi tam nesmí chybět mobil, jak pracovní, tak soukromý (mám IPhone 5 a jsem s ním velice spokojená), nějaká vůně (teď v létě nejraději používám Victoria´s Secret honeysuckle & jasmine), kapesníčky, brýle a kosmetická taštička (nedávno jsem si pořídila tuto nádhernou od Zoelly), ve které nosím: deodorant od Rexony, antibakteriální gel  s Aloe Vera od značky Isana, olejíček na rty Eclat MinuteHuile Comfort Lévres v odstínu 01 Honey, nový Roll-on s úžasnou kokosovou vůní od značky Balea a také vždy rtěnku, kterou zrovna ten den nosím (moji oblíbenou je teď Burberry Kisses v odstínu Blush No.77, článek zde). Když nezapomenu jako teď, tak sebou ještě nosím žvýkačky, sluchátka a propisku. :-)











Jak se Vám líbí tato nádherná kabelka a co za nezbytnosti nosíte v tašce sebou Vy? Podělte se s námi. 

Přeji krásný den a zbytek léta. :-)


9 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Iri je krásná, Elega má i peněženky a obaly na . founy. Já teď nosím tašku z lýka do ruky a mám v ní půl domácnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj vím, ty koupím asi příště :-) to věřím, já se snažím toho moc v tašce nenosit, abych tam pak hlavně vše našla hned a abych se s tím netahala.

      Vymazat
  3. Ta kabelka je nádherná, opravdu se mi moc líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je přímo úžasná. Vejde se toho do ní hodně a přitom stále působí menším dojmem :) Určitě doporučuji :-)

      Vymazat
  4. Mně se líbí ta taštička od Zoelly! :D odkud ji máš? :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kupovala jsem ji zde http://www.feelunique.com/p/Zoella-Beauty-Tutti-Fruity-Beauty-Pouch a teď mají dokonce 20 % slevu :-)

      Vymazat
  5. Kabelka je nádherná a ten monogram, to je luxus:-)) Slušela by jí i peněženka Elega, až budeš měnit tu Guessku:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Pekná kabelka, je vidieť, že si v nej udržiavaš poriadok.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat