Prohledat tento blog

neděle 23. srpna 2015

Estée Lauder...Pure Color Envy Liquid Lip Potion, Magic Smoky Powder Shadow Stick a dárek Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara


Ahoj Všem!


Není to tak dlouho co přišly na trh novinky od značky Estée Lauder. A ani já jsem jim nemohla odolat, takže Vám dnes přináším článek o těchto novinkách. :-)




Jako první mě zaujaly jejich nové pudrové tužky Magic Smoky Powder Shadow Stick. Jedná se o pudrové stíny v tužce, které se opravdu snadno nanášejí. Tužka není vůbec krémová jako u ostatních tužek, ale je pudrová s vlastnostmi normálních pudrových stínů. A to dělá tužku zajímavou, a to hlavně pro její snadné a rychlé nanášení, což bylo i právě cílem. Stíny můžete zakoupit celkově v osmi odstínech od matných po třpytivé. Já jsem si vybrala odstín 03 Cool Ash, který má světle šedou barvu s krásnými zlatými třpytkami, které dodávají stínu šmrnc, Tužkou při líčení nemusíte vůbec tlačit, stíny se opravdu nanášejí snadno a lehce. Na oku je pak buď můžete rozetřít prsty nebo si s nimi pohrát a použít štětec. Obojí je velmi jednoduché a rychlé a finální efekt vypadá skvěle. Tužku můžete zakoupit v Marionnaud zde, kde jí seženete za cenu 690 Kč a pokud ji koupíte ještě teď, tak k ní dostanete zdarma plné balení řasenky Double Wear Zero - Smudge Lengthening Mascara, která teď stojí 663 Kč. Takže kdo ještě váhal, tak neváhejte a běžte pudrové tužky zkusit. Odstín Cool Ash určitě doporučuji. :-) A co se týče řasenky, tak Vám ji bohužel nemůžu úplně dobře popsat, protože řasenky používám jenom na spodní řasy. Každopádně má ale řasenka kartáček který se zužuje, velmi dobře a snadno se sní pracuje, krásně prodlouží a zahustí řasy a vůbec se neobtiskává, což je pro mě velké plus, protože se mi u hodně řasenek stává, že se mi po nějaké době obtisknou a mažou. Takže pokud by ji někdo chtěl vyzkoušet, tak si může koupit rovnou stíny a řasenku dostat jako dárek. :-)








A bez jejich nové tekuté rtěnky Pure Color Envy Liquid Lip Potion jsem také nemohla být. Takže Vám jednu můžu ukázat. Tyto tekuté rtěnky mají aplikátor jako normální lesky, který je na rtech velmi příjemný. Rtěnka se velmi snadno nanáší, krásně se roztírá, na rtech je velmi příjemná, nevysušuje a pokud cítíte, že máte rty po celém dni trochu sušší, tak stačí přes rtěnku jenom přejet balzámem a rty máte zase v pohodě, A co je nejlepší je to, že na rtech opravdu hodně dlouho vydrží. :-) Já jsem rtěnku nanesla ráno než jsem šla do práce a vydržela svačinu, pití i oběd a kolegyně stále nemohla uvěřit, že rtěnka stále drží. Samozřejmě pokud si rty okusujete občas jako já, tak rtěnku budete muset během dne upravovat, ale za mě je to jasný MUST HAVE. Určitě doporučuji všemi deseti. Koupit můžete rtěnku v šestnácti odstínech a to za 959 Kč, cože je docela dost ale pokud chytnete slevu třeba 20 % jako já, tak se rtěnka už určitě vyplatí. Já osobně jsem si vybrala odstín 420 Fragile Ego, což je krásná růžovo - červená barvička.






A co musím ještě podtrhnout se jejich krásné obaly, které dodávají produktům na luxusu. :-)

Příště chci určitě vyzkoušet jejich matné rtěnky Pure Color Envy Matte. A co Vy? Vyzkoušeli jste už nějaké produkty od této značky? Pokud ano, tak jaké a pokud ne, tak jaké by jste chtěli vyzkoušet. Podělte se s námi. :-)

Přeji Všem krásný zbytek dne.



6 komentářů:

  1. Obaly se mi také moc líbí :) S tužkami jsem mooooc spokojená :) Takový můj nový objev. Ta rtěnka je přesně ta na kterou jsem koukala. Sakra, jestli tam půjdu příště, tak už asi neodolám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou přímo skvostné. Já jsem s tužkou taky moc spokojená. Jaký máš odstíny? A s rtěnkou určitě neodoláš. Krásně a snadno se nanáší a vydrží fakt dlouho. Já si akorát příště pořídím tu matnou krásku. :-)

      Vymazat
  2. Ta liquidka je božská. Láká mě, i ty matné. Teď mám spoustu letních barviček, ale na podzim si myslím, že neodolám a jednu liquidku a matovku si pořídím:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matnou musím Adri časem mít. :-) Určitě pořiď, protože jsou fakt super.

      Vymazat
  3. Tak to je nádhera...to jsem neměla vidět....teď tu liquid rtěnku chci ještě víííc...a matnou chci taky zkusit....poslední fotka s líčením je krásná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moooc děkuji :-) matnou chci taky moc vyzkoušet :-)

      Vymazat