Prohledat tento blog

úterý 25. srpna 2015

Nars Brow Perfector


Ahoj Všem!


Dnes bych Vám chtěla představit moji nejnovější tužku na obočí Brow Perfector od Nars. Poslední dobou jsem si totiž na obočí oblíbila hlavně tužky s voskovou konzistencí, se kterými se mi snadno a rychle pracuje, což je pro mě veliké plus, protože ráno vůbec nestíhám a raději si přispím. :-) Jednu takovou skvělou tužku již mám a to Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil od Bobbi Brown (článek si můžete přečíst zde). Proto jsem chtěla zkusit i další tužku s voskovou konzistencí a rozhodla jsem se pro tuto od Nars, a musím říct, že jsem sní velmi spokojená. :-)


Tužka má krásný obal, jako všechny výrobky od Nars. Její konzistence je vosková (což já u tužek na obočí upřednostňuji) je vysouvací a má plochý a oválný aplikátor. Já osobně jsem tužku kupovala přes oficiální stránky Nars zde, za 22 €, což je na naše nějakých 600 Kč. Vybrat si můžete ze čtyřech odstínů. Já si vybrala odstín Kalamata, který má krásnou studenější hnědou barvu. Gramáž tužky je 0,22 g, což je vzhledem k ceně docela málo, ale je to tak jediné mínus, které tato tužka má.  Ještě je škoda, že tužka nemá na druhé straně kartáček na pročesávání, který bych na 100 % využila. Tužka se ale nanáší velmi snadno, krásně se sní vykreslí obočí a vydrží opravdu celý den, takže jsem schopná absenci kartáčku odpustit.  Jediný co mi přijde je, že jak je jí málo, tak rychleji ubývá. Určitě ale koupím tužku znova, ale tmavší odstín Caucase. :-)










A jak jste na to s produkty na obočí Vy? Co Vám vyhovuje nejvíce? Podělte se s námi. :-)

Přeji Všem krásný den.


3 komentáře:

  1. Ja som zatiaľ najviac spokojná s Maybelline Color Tattoo v odtieni Permanent Taupe. Sedí mi najviac aj aplikácia je trochu suchšia takže človek to s tým nevie prehnať a nevyzerá to ako fixkou spravené :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu musím kouknout :-) Já jsem ještě spokojená s Brow Artist Genius Kit od L´orealu a taky s Brow Kit od Gosh. Tak určitě taky vyzkoušej :-) a jak píšeš obočí, které vypadá jako fixou nakreslené se mi vůbec ale vůbec nelíbí, ani ty tenký čárky. Já mám ráda přirozené obočí :-)

      Vymazat
  2. Tužtička na obočí vypadá dobře, ale také bych uvítala z druhé strany kartáček pro lepší úpravu obočí (když i tužky za pár korun ho mají). Narazila jsem ještě na tento článek o malování obočí a chtěla bych vyzkoušet podmalování obočí očními stíny - to mě zaujalo.

    OdpovědětVymazat