Prohledat tento blog

čtvrtek 13. srpna 2015

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer


Ahoj Všem!


Dnes bych Vám ráda představila tento úžasný tónovací krém Pure Radiant Tinted Moisturizer od NARS, do kterého jsem se přímo zamilovala. A proč? To se hned dozvíte. :-)



Tento tónovací krém je naprosto úžasný. Je lehounký, nezalézá do vrásek, krásně sjednotí a rozjasní a na pleti Vám přijde, jako by jste ho vůbec neměli, jako by to byla Vaše přirozená pleť, ale bez chybičky. Prostě je naprosto skvělý. Plusem je že nádherně voní, snadno a rychle se roztírá (mě se na to nejlépe osvědčily prsty) a také dobře kryje, ale samozřejmě že ne veliké nedokonalosti, jelikož to není vysoce krycí make-up, ale pouze tónovací krém. Mě ale naprosto vyhovuje a to také z důvodu, že celý den pleť krásně hydratuje, což je pro moji suchou pleť naprosto ideální. Od té doby co tento krém používám nemám na obličeji žádná suchá místa. Krém má také SPF 30, takže by měl pleť chránit před sluníčkem, což je ideální právě na léto, kdy jsem si ho oblíbila nejvíce. Konzistence je něco mezi krémem a make-upem. K dostání by mělo být 11 odstínů. Já jsem si vybrala odstín Finland (Light1). Nakupovala jsem přímo na jejich oficiálním e-shopu zde, kde mě vyšel na 38 € což je na naše cca 1 050 Kč. V Čechách ho můžete koupit třeba v Sephoře, kde vychází bez slevy cca 1 100 Kč. Balení je klasické černé jak je u Nars zvykem :-) Obsah je 50 ml, což je více než u make-upu, takže se za tu cenu opravdu vyplatí a já ho nanáším cca ve stejném množství jako právě make-up, takže mi vydrží déle. Pro mě je toto prostě MUST HAVE produkt a vřele ho můžu doporučit pro ty, kteří hledají něco lehkého a hydratačního. :-)












A co Vy, máte již s tímto produktem zkušenosti? Doufám, že jsem Vás alepoň trochu nalákala a popsala vše srozumitelně. :-) Pokud někdo již produkt máte, dejte vědět, zda jste s ním taky tak nadšení jako já.
.
Přeji krásný den. :-)


4 komentáře:

  1. už dlouho po něm koukám, až trošku protřídím zásoby make-upů, tak po něm asi sáhnu, na seznamu ho mám už asi druhý rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je super, aspoň teda pro mě. Já teď čekám na zásilku od Bare Minerals, tak pak hodím info i o něm. :-)

      Vymazat
  2. Ten vypadá výborně, mám sice zásoby make-upů a teď na léto nový CC a EE tónované od EstéeeLauder. Ale taky, až dojdou podívám se na tento Nars. Díky za super recenzi. O tvých fotkách už ani nemluvím, ty jsou jako vždy perfektní :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super Adri, teda aspoň pro moji sušší pleť. Já teď čekám na zásilku od Bare Minerals a do toho EE os Estée Lauder chci taky jít. Jaký je? A děkuji moc za pochvalu, té si od tebe moc a moc vážím :)

      Vymazat