Prohledat tento blog

úterý 7. dubna 2015

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Matte - 023 Vivid Divine a 027 Elegant Nude

Ahojky :)

Do drogérií konečně přišly od Astoru nové Soft Sensation Lipcolor Butter Matte, na které jsem se obzvláště těšila.

Mě teda nakonec uchvátily pouze dva: Vivid Divine a Royal Nude.





Royal Nude je krásná přirozená tmavší nude barva, taková hnědo růžová barva, která se hodí na běžné každodenní líčení. Barva je přirozená, krásně pigmentovaná a hydratovaná. Samozřejmě nevydrží celý den, ale pokud delší dobu nejíte, tak vydrží dobře a pokud přeci jen bez jídla nevydržíte, tak aspoň mizí stejnoměrně, což je super.



Vivid Divine má uvnitř trochu jinou barvu než jak je patrné z obalu. Dle obalu bych hádala, že bude máslo spíše do červena, ale dle mé radosti je dorůžova. Barva je krásně intenzivní, jasná, svěží, no prostě nádherná. Samozřejmě je pigmentace stejná jako u předchozího másla, tak jako hydratace.



Všichni již od Astoru jejich slavná másla znáte. Tato nová matná řada se vzhledově moc neliší od té předchozí. Másla jsou opět v plastovém obalu se zlatým potiskem. U předchozí řady bylo zlaté i šroubování, což u této řady není a vypadá tak i vzhledově matněji. Másla se dají vytočit, tudíž se nemusíte trápit z ořezáváním, což mi plně vyhovuje. Másla jsou šikmo seříznutý do špičky, čímž se lépe aplikují a roztírají. 


Přesně nevím kolik gramů másla mají, ale po vyšroubování je tam toho celkem dost a jelikož jsou másla dobře pigmentovaná, tak nemusíte nanášet tolik vrstev a o to déle Vám vydrží.



Tyto Lipcolor Butter Matte jsou na rtech velmi příjemné, krásně hydratují, nevysušují rty, nezalézají do vrásek a rovnoměrně mizí. A ta jejich vůně je nádherná, ale na rtech není vůbec výrazná a nepříjemná.


Cenově másla vycházejí kolem 169 Kč, ale pokud narazíte na slevu jako já, tak Vás vyjdou na méně. Pokud Vás tato recenze zaujala, tak máte teď možnost v DM drogerii do 28.04.2015 zakoupit za 75 bodů slevový poukaz na 30 % na kosmetiku od Astoru. Jediná podmínka je vzít si dva produkty, které ale můžete libovolně nakombinovat se značkou Dermacol nebo Maybelinne.

V drogériích si  můžete zatím zakoupit tři odstíny:

- 023 Vivid Divine
- 026 Royal Diva
- 027 Elegant Nude




Doufám ale, že by se k nám časem mohli dostat také zbylé tři odstíny, které bych chtěla určitě vyzkoušet:

- 024 Bubbly Pink
- 025 Cheeky Girl
- 028 Vintage Chic



Jak jste Vy spokojeni s těmito másly a jaké s nimi máte zkušenosti? Určitě se s námi podělte :-)


Mějte se krásně :-)



1 komentář:

  1. Ja som ich úprimne ešte neskúšala, ale počula som, že vraj sú skvelé. Asi by som brala ten odtieň Vivid Divine, vyzerá ako môj milovaný malinový od H&M, len ten môj desne vysušuje pery, takže na zimu si budem musieť obstarať niečo fakt hydratačné. Doposiaľ som bola celkom spokojná s rúžom od Max Factor Color Elixir, ten fakt hydratoval.
    Bianka

    OdpovědětVymazat